Inchirieri excavatoare si alte utilaje de constructii, pentru orice lucrari

Economia de piata ne arata ca este bine sa actionezi prudent in afaceri si sa eviti cheltuielile riscante, chiar daca in unele perioade aparent ai putea aloca bani pentru unele investitii care nu sunt esentiale. Concret, in cazul firmelor mici si medii care activeaza in domeniul constructiilor si amenajarilor, exista la un moment dat tentatia de a aloca bani pentru investitii pe termen lung in utilaje de constructii. Poate fi vorba despre excavatoare, buldoexcavatoare, cilindri compactori, placi compactoare si alte astfel de utilaje de constructii.

Costurile pentru asemenea investitii sunt foarte mari, iar contractele de leasing inseamna un angajament pe termen mai lung. Ce faci insa daca, din diverse motive, o perioada lunga de timp nu ai comenzi suficiente de lucrari si ai probleme in a plati ratele?! In plus, poate intr-o anumita perioada ai de realizat lucrari care nu necesita anumite utilaje, dar tu le ai in garaj si ai costuri operationale, de intretinere, de asigurare etc.

Mult mai indicat este sa externalizezi aceasta parte si sa apelezi la inchirieri excavatoare, inchirieri utilaje de constructii in general. Cel putin in cazul celor care nu sunt esentiale in lucrarile obisnuite. De asemenea, poti sa apelezi la o varianta mixta: alegi sa cumperi utilaje de constructii de baza, de a caror nevoie curenta esti sigur, dar in acelasi timp suplimentezi numarul utilajelor prin apelarea la solutii de inchiriere.

Cand inchiriezi utilaje de constructii, partea cea mai buna este ca platesti (un cost mic) doar pentru perioada in care folosesti respectivele echipamente. In plus, alegi exact ce fel de utilaje profesionale doresti, de cea mai buna calitate, de la branduri de renume international. Platesti costul chiriei, dar eviti multe alte costuri de intretinere si service. Ceea ce este cel mai important este ca ai predictibilitate maxima a bugetului, nu mai esti ancorat in cheltuieli majore sigure, in raport cu venituri care sunt mereu sub semnul intrebarii (cele mai multe firme de constructii nu au contracte pe termen foarte lung, ci mereu cauta contracte pentru perioada imediat urmatoare).

Firma Gama Admin Construct din Bucuresti – aici website propriu www.gama-admin.ro – detine flota proprie de utilaje de constructii, ideale pentru cei interesati de inchirieri utilaje constructii in Capitala, in judetul Ilfov, dar si in alte zone din tara, pentru o mare varietate de tipuri de lucrari. Toate utilajele sunt de cea mai buna calitate, de la branduri recunoscute in domeniu.

Spre exemplu, pentru inchirieri excavatoare, se pot alege excavatoare pe pneuri de 18 tone Volvo. Dotari excavator: cupa: 900, 1250, 2000, taluz cu inclinare. Pret inchiriere excavator: 1200 lei plus TVA pe zi pentru perioade mai mari de 5 zile – fara combustibil. Pret inchiriere buldoexcavator: 1800 lei plus TVA pe zi pentru perioade de 1 – 5 zile – include combustibil. Preturile la zi si orice alte detalii pot fi consultate pe website-ul oficial al firmei sau cel mai bine prin contact direct, solicitand o oferta dedicata.