Oferta servicii deszapezire – utilaje performante pentru deszapezire

In orice zona din Romania, iarna se face simtita destul de puternic – nici macar zonele de pe litoralul Marii Negre nu scapa de obicei de cel putin o repriza de ninsori puternice, fara a mai pune la socoteala viscolul si temperaturile foarte joase. Este ceva obisnuit sa vedem la TV si in ziare (offline si online) multe stiri despre drumuri blocate, circulatie in conditii de iarna, trenuri anulate, restrictii, localitati izolate temporar, caderi de curent electric etc.

Pentru ca iarna sa fie sub control si sa nu existe situatii dramatice, in ciuda perioadelor cu ninsori abundente, este indicat ca orice entitate ce are responsabilitati in ceea ce priveste deszapezirea drumurilor sa isi ia din timp masurile necesare, in sens preventiv. Astfel, cu suficient de mult timp inainte de momentele in care prognoza meteo anunta ca sigure ninsori semnificative, utilajele speciale de deszapezire trebuie mobilizate in zonele respective.

Cine cauta oferta servicii deszapezire poate consulta propunerilor de pe website-ul gama-admin.ro, acolo unde exista o sectiune special dedicata serviciilor de deszapezire. Mai exact, se pot inchiria utilaje care sa actioneze acolo unde este nevoie. Preturile sunt corect construite, iar utilaje exista de diverse feluri, pentru a fi aleasa o flota exact asa cum este nevoie. Se poate rezolva asadar cu servicii deszapezire bucuresti, dar si in alte localitati din Romania.

„Oferim spre inchiriere o gama larga de utilaje pentru deszapezire si material antiderapant. Fara stationare la obiectiv: Buldoexcavator dotat cu cupa 200 ron / ora; Buldoexcavator dotat cu lama 250 ron / ora; Miniincarcator dotat cu cupa 180 ron / ora; Miniincarcator dotat cu lama 230 ron / ora; Miniincarcator dotat cu freza 280 ron / ora. Pentru evacuat zapada: 550 ron/camion de 18mc, 200 ron /camioneta 3,5t. Utilajele sunt trimise la locatie cu minim 12 ore inainte de ora anuntata de incepere a ninsorilor. Interventia minima este de 3 ore. Pretul include transport si combustibil”, se precizeaza pe website-ul celor de la Gama Admin Construct, care pot ajuta astfel la servicii deszapezire in Bucuresti, precum si in alte localitati din tara.

In dotarea firmei exista si freza de zapada latime 50cm, 60cm cu manipulant – 150 ron / ora, minim 3 ore, pret care include transport si combustibil. Un alt serviciu care poate fi prestat si care se poate dovedi foarte util: deszapezire manuala 100 ron / ora / muncitor, minim 3 ore, cost ce include transportul. Evident, in functie de necesar, se poate realiza un pachet de servicii, contractul fiind negociat in functie de necesarul de deszapezire ca timp si resurse mobilizate – utilaje, echipamente si eventual resurse umane.