Servicii de tip call center si contact center pentru afaceri mai performante

In prezent, concurenta intre companii este tot mai acerba, pentru ca orice consumator poate alege din ce in ce mai simplu. Ascensiunea smartphone-urilor si a retelelor mobile de internet a facut si mai usoara pentru clienti compararea ofertelor intre companii. Consumatorii determina piata, influenteaza companiile sa actioneze intr-un anumit mod, vocea lor trebuie atent ascultata in fiecare clipa. Companiile care inteleg acest lucru si care fac eforturi pentru a fi aproape de clienti au sanse mai mari sa-si maximizeze profiturile.

Demn de mentionat este ca aceasta concurenta tot mai intensa este stimulata inclusiv prin legislatie. Spre exemplu, pe unele piete unde clientii erau in trecut captivi, astazi exista concurenta, iar clientii pot alege. Pe piata de telefonie mobila si fixa, astazi clientii isi pot porta numarul de telefon dintr-o retea in alta, deci pot foarte simplu sa treaca de la un operator la altul. La fel se intampla si pe piata furnizarii de gaze naturale si pe cea a furnizarii de electricitate. Consumatorii trebuie tot mai mult sa fie ascultati, sa poata intra in contact rapid cu furnizorii de servicii, altfel plecarea spre o firma concurenta este iminenta in caz de probleme de comunicare.

Pentru afaceri mai performante, in care clientii sunt fidelizati inclusiv prin comunicarea eficienta, exista servicii de call center si contact center moderne. In aceasta categorie intra pe de o parte tipul de comunicare clasica intre client si companie, atunci cand clientul are nevoie de informatii comerciale, cand are probleme tehnice sau doreste sa ofere feed-back. De asemenea, companii de call center precum Bestcall Sales & Marketing pot realiza si campanii de marketing, pot incerca sa reactiveze anumite clienti, pot stimula vanzarile, pot valorifica informatii despre potentiali clienti, pot face sondaje, pot comunica oferte etc.

„Oferim solutii profesionale de Call Center si Contact Center. Te ajutam sa construiesti relatii puternice si dinamice cu actualii clienti, conexiunea permanenta si fidelizarea acestora, precum si largirea portofoliului prin atragerea de noi potentiali clienti. Oferim servicii complete de Call Center, apeluri InBound si OutBound, Promovare, Vanzare, Intretinere, Fidelizare, toate serviciile realizate de un colectiv tanar si dinamic, in continua expansiune si cu experienta dovedita pe piata de Call Center”, se mentioneaza chiar pe prima pagina a website-ului celor de la Bestcall Sales & Marketing.

In pagina contact pot fi gasite informatii complete de contact, orice reprezentant al unei firme (de la IMM-uri la mari companii) poate solicita o discutie concreta despre modul in care se pot aplica servicii de call center. Uneori clientii companii au solicitari si nevoi concrete, in alte cazuri pur si simplu pot cere idei si solutii pentru eficientizarea vanzarilor prin aplicatii de tip call center si contact center.