Seminee moderne pentru orice tip de spatiu

Orice spatiu poate capata un farmec aparte daca este implementat in proiectul de amenajare un semineu. S-ar putea spune ca semineele sunt ceva clasic, insa realitatea este ca exista acum seminee moderne, expresie puternica a prezentului, care inglobeaza in acelasi timp ceva din stilul vremurilor trecute. Semineele moderne sunt o reinterpretare moderna a farmecului din trecut si sunt astazi disponibile in foarte multe variante, cu functionalitate avansata si design uimitor.

Un semineu poate fi ales pentru propria locuinta, dar si pentru alte spatii – o casa de vacanta, o casa de inchiriat (poate chiar in regim hotelier), o pensiune, un spatiu dedicat team buildingurilor corporate etc. Cert este ca semineul va deveni un centru al spatiului respectiv, un punct important, de referinta, chiar daca va fi asezat intr-o margine. Intreaga arhitectura si amenajare a spatiului va face conexiunea cu semineul.

Seminee cu totul speciale, in gama Focus

Se pot comanda in prezent seminee cu totul remarcabile, asa cum sunt aceste modele de seminee moderne din gama Focus, de la seminee.ro: „Gama Focus introduce ineditul in spatiile in care este prezent. Isi ocupa locul fie central, oferind o vizibilitate 360 de caldura si lumina, fie dand personalitate unui perete, fie oferind o nota aparte de design in exterior”, se precizeaza pe website-ul oficial, acolo unde sunt prezentate toate modelele, cu fotografii care vor atrage cu siguranta.

Un astfel de model de semineu este Agorafocus 630, un semineu central, cu focar inchis, suspendat, reglabil sau fix. Semineul confera o vizibilitate mare a focului, dar este totusi discret, usor de integrat in orice spatiu. Campion la capitolul estetic, semineul este in acelasi timp usor de curatat, usor de instalat. Calitatea este garantata de cei de la Seminee Stefanescu, o firma cu 25 de ani de istorie pe segmentul de seminee: „Investim profesionalism in tot ceea ce facem. Produsele noastre sunt imbracate nu doar in pasiune pentru conceptele pe care le propunem, ci si in dorinta de a satisfice fiecare client in parte”.

Semineele cu aspect rustic, foarte populare in continuare

Semineele cu aspect clasic sau ultra modern pot fi utilizate in orice spatiu. Multi utilizatori aleg in continuare semineele cu aspect rustic, insa in prezent exista diverse functii moderne care fac folosirea mai simpla si mai sigura. Indiferent daca se doreste un aspect romantic sau o eleganta aparte, semineul va permite crearea de spatii unice, de poveste.

Proiecte speciale pentru spatii speciale.

Cei de la Seminee Stefanescu prezinta in portofoliul lor o multime de seminee cu diverse stiluri, insa exista o sectiune a proiectelor speciale ce se refera nu doar la seminee, ci si la cadru in sine. Pentru un spatiu 100% unic, se pot implementa proiecte cu totul deosebite, personalizate integral pe masura dorintelor clientilor. Utilizand piatra naturala, calcarul natural, ardezia, marmura si granitul, astfel de proiecte sunt adresate constructiilor civile si industriale (cladiri de birouri, ansambluri rezidentiale, hoteluri), caselor si vilelor particulare, dar si arhitectilor, designerilor, proiectantilor care au nevoie de solutii pe masura ideilor lor inovatoare.