Cum sa faci curatenie fara efort in orice spatiu

Cauti o metoda prin care sa faci curatenie simplu si eficient, fara efort, fara oboseala, fara timp pretios pe care sa-l irosesti? Formule magice nu exista, dar exista o solutie la indemana: poti sa faci curatenie… delegand pe altcineva! Nu oricine altcineva, caci nu vorbim aici de lene si nici macar de comoditate… Alege un expert in curatenie sau, si mai bine, o echipa de experti! Vorbind in limbaj de business, externalizeaza aceasta activitate, indiferent daca este vorba despre curatenia de acasa, curatenia din spatii de birouri sau orice altceva ai mai avea in responsabilitate.

Solutia castigatoare este sa semnezi un contract cu o firma profesionala de curatenie, astfel incat intreg procesul sa fie simplu, de incredere, exact asa cum stabilesti. Vei plati o taxa fixa, un abonament, asa cum faci in cazul altor servicii pe care le contractezi – de exemplu serviciile de telefonie mobila si cele de internet. Vei plati taxe speciale doar cand ai nevoie de servicii in plus (un gen de extra optiuni la telefonia mobila). De exemplu, daca ai facut o renovare si ai nevoie de curatenie dupa constructor (o operatiune care necesita actiune si eforturi speciale), vei putea primi si acest serviciu la cerere.

De ce sa nu faci curatenia de intretinere, saptamanala, pe cont propriu? Evident, totul tine de stilul tau de viata, de prioritati si nu in ultimul rand de posibilitatile financiare, trebuie sa o spunem. Daca esti o persoana cu venituri reduse sau medii si ai atat de mult timp incat mai ajungi chiar sa te plictisesti, cel mai probabil vei ajunge la concluzia ca poti face curatenie pe cont propriu, chiar daca te vei chinui mai mult. Daca esti o persoana dinamica, ce nu stie de unde sa mai inventeze niste timp, atunci cu siguranta curatenia pe cont propriu este o idee foarte nefericita! Lasi expertii sa faca ceea ce stiu mai bine, in timp ce tu faci alte lucruri profesionale pe care le faci foarte bine – si pentru care cel mai probabil esti mai bine platit(a)…

Un avantaj major in a apela la o firma de curatenie este ca vei avea parte de curatenie rapida, facuta de o echipa de experti. In primul rand, in functie de misiune, este foarte probabil ca la curatenie sa ai mai mult de o persoana. Astfel, unde-s multi, puterea creste, eficienta la fel. Scapi rapid de acest stres. Apoi, sa nu uitam ca personalul de la o firma de servicii de curatenie profesionale este bine instruit, are experienta si foloseste echipamente speciale. Cu solutii profesionale, totul este mai simplu. Detergentii profesionali sunt mai eficienti si de obicei nici nu se gasesc in retail in mod obisnuit.