Cat de importanta este gazduirea web de Black Friday

Pentru un magazin online, Black Friday poate reprezenta o gura de oxigen pe o piata foarte concurentiala, in care este dificil sa iti faci loc pentru a atinge tintele de profit. De Black Friday exista oportunitati imense: apetitul clientilor pentru cumparaturi „explodeaza”, ai acces la o piata cu oameni pregatiti sa cumpere aproape orice, doar sa fie in campanii promotionale consistente. Black Friday poate fi o zi, dar de fapt se prelungeste pentru o saptamana sau chiar mai mult. In ultimii ani, in Romania Black Friday s-a marcat in cel putin 2 etape diferite in luna noiembrie.

De Black Friday trebuie sa te pregatesti cu stocuri suficiente, sa te gandesti sa eficientizezi toate operatiunile pentru a asigura expedierea rapida, insa mai ai ceva de rezolvat: hostingul. Trebuie sa te asiguri cu suficient de mult timp inainte ca de Black Friday website-ul tau va putea fi vizitat de un flux mare de clienti, in conditii cel putin decente.

Cauta o firma de hosting de incredere, cu servicii profesionale la cost mic – vezi pe business24.ro un pont bun. Asigura-te ca surprizele placute in ceea ce priveste traficul pe website nu se vor transforma intr-o mare problema in cazul in care site-ul tau va fi mai mult „cazut” sau se va incarca greu… Este important sa le asiguri potentialilor clienti toate conditiile pentru a face shopping si apoi… doar sa „culegi roadele”.