Nu toti soarecii sunt simpatici precum Jerry

Poate pentru majoritatea, soricelul animat din desenele Tom&Jerry le-a facut copilaria mai frumoasa, insa mie, un eveniment din viata reala, mi-a stricat toate amintirile placute despre Jerry. In primul rand, soarecii nu sunt prietenosi, deoarece iti rod tot ce prind in cale, de la alimente, la adidasi si haine. Doi, acestia fac mizerie si imprastie tot felul de microbi care se pot dovedi periculosi pentru sanatatea umana.

Anul acesta, in primavara, a trebuit sa traiesc un episod destul de negru, deoarece din cauza schimbarilor climatice, mai multi soareci si-au gasit adapost in podul casei noastre. La inceput, am incercat toate optiunile pentru a-i scoate de acolo, insa in zadar. Pana la urma, am renuntat si am decis ca voi apela la un serviciu de deratizare profesionist.

Am gasit pe internet site-ul firmei de deratizare Compania DDD, care asigura servicii complete de eliminare a daunatorilor dar si servicii de dezinfectie si dezinsectie.

Cum aveam nevoie de o deratizare in cel mai scurt timp, am sunat la numarul lor si am cerut serviciul A.S.A.P., un servicu care garanteaza interventia unei echipe in mai putin de 48 de ore.

Am fost anuntat ca voi primi un echipaj, a doua zi, la adresa locuintei. Am fost multumit de felul profesional in care au actionat cei de la DDD dar si de faptul ca pe site-ul lor este o lista cu preturi servicii deratizare, pentru ca astfel, fiecare client sa isi faca o idee asupra preturilor.

Cand si-a facut prezenta echipa Companiei DDD, am fost impresionat de costumele de protectie si de aparatura cu care au venit pregatiti sa elimine daunatorii.

Acestia mi-au spus ca le va lua jumatate de zi pentru a face o deratizare completa si ca va trebui sa dorm peste noapte la o ruda. Am facut precum mi-au explicat expertii de la DDD si de atunci nu am mai avut treaba cu acesti daunatori.