De unde imi achizitionez carti la super preturi

Iubesc sa citesc. In general citesc orice carte imi cade in mana, pentru ca vreau sa am o vasta cunostinta in materie de literatura. Este modul in care ma relaxez cel ma bine si nu as renunta niciodata la aceasta activitate. Cel mai mult imi place sa citesc carti de stiinte umaniste, deoarece imi place sa cunosc cat mai mult caracterul si personalitatea unui om, sa ii cunosc gandurile si sa descopar ceea ce il face fericit. Adica, intr-un fel, sa ma descopar pe mine, pentru ca si eu sunt om si am trairi si emotii pe care uneori nu le inteleg. Dar daca ma retrag intr-un coltisor, cu o carte despre psihologie, de exemplu, iar asta este tot ceea ce imi trebuie pentru a-mi calma emotiile, deoarece invat de unde isi trag acestea radacinile.

Cred ca pasiunea pentru carti de acest fel se datoreaza si faptului ca am urmat psihologia in facultate. Este domeniul in care imi doresc sa activez pentru tot restul vietii si asta pentru ca imi place sa ajut, la randul meu, alti oameni. Ajutandu-i pe altii sa isi descopere adevarata sursa de probleme, sa ii ajut sa treaca mai usor peste momentele grele din viata lor sau pur si simplu sa le reamintesc, la fiecare in parte, ca sunt speciali si ca isi au valoarea pe acest pamant, ma face sa ma simt utila si implinita, din punct de vedere spiritual. Dar sa stiti ca pasiunea pentru carti se alimenteaza doar… citind. Adica asta inseamna ca necesita putina disciplina din partea celui care practica acest lucru.

Din acest motiv, caut mereu carti ieftine de acest fel, pentru a-mi complete biblioteca personala. Si de fiecare data, mi se pare ca nu am suficiente carti. Dar chiar daca spatiul din locuinta personala e din ce in ce mai limitat, nu ma deranjeaza si clar nu as renunta la carti, pentru nimic in lume. Iar atunci cand imi achizitionez carti mai multe, personal prefer sa le cumpar online, pentru ca imi este mult mai comod asa, mai ales din lipsa timpului, care nu prea imi permite uneori sa fac ce vreau eu. Asa ca am invatat sa ma adaptez din mers si am gasit cea mai buna solutie, in ceea ce ma priveste pe mine. Dar asta nu inseamna ca nu imi place sa umblu prin magazine si librarii, sa descopar carti, sa le rasfoiesc si asa mai departe.

Si dupa cum spuneam, caut mereu carti la preturi bune. In general, le gasesc pe Esteto.ro – magazinul meu online preferat. De cand l-am descoperit, doar de aici imi command carti online. In acest fel, am reusit sa imi imbogatesc biblioteca, dar si cunostintele. Mereu am recomandat cititul ca modalitatea cea mai eficienta de a te elibera de stres. In plus, este la indemana oricui, nu este obositor si chiar te ajuta sa te relaxezi. Eu citesc cel mai mult seara, inainte de somn. Si mereu adorm profund dupa ce citesc. Sau, cum imi place mie sa spun, combin utilul cu placutul.