Despre masajul tantric

Masajele sunt considerate ocazii minunate pentru petrecerea timpului liber și pentru relaxare. Pentru distracție, bucurie și delicii. Tot felul de delicii, din ce în ce mai încântătoare. Relaxarea și beneficiile evidente ale ei sunt doar o parte acestui timp magic. Chemarea la petrecerea unui timp plăcut în manieră tantrică este, de fapt, ocazia experimentării unor momente delicioase.

Întregul masaj tantric sau erotic este o cale tăcută spre plăcere. Spre plăceri atât de elevate pe cât pot fi ele imaginate, spre momente speciale pline de sentimente și senzații extraordinare. Cei care decid să participe la o sesiune de masaj tantric doresc să experimenteze noi senzații, sentimentele și energiei și superioare.

Cum filozofia tantrică nu este foarte mult răspândită și, cum, de multe ori, masajele erotice sunt doar acoperirea pentru servicii sexuale în saloane dubioase, adevăratul masaj erotic și tantric poate oferi surprize la primele vizite. Ceea ce gaseste oaspetele Tao Erotic Massage Bucharest, de pe Calea Victoriei 85, este o ambianță frumoasă, plină de armonie. Frumusețea este la ea acasă într-un salon tantric și ea poate fi descoperită în mici gesturi, în felul de a vorbi al maseuzei, în înfățișarea ei, saui în decorarea salonului. Armonia este cea care îl întâmpină, iar senzația de armonie nu îl va părăsi până la sfârșitul vizitei sale în salon.

Primul pas în a se bucura pe deplin de timpul petrecut acolo și de a se simți foarte bine este constituit din primele manevre pentru relaxare. Din acest moment înainte, oaspetele înțelege că acesta este momentul lui, momentul în care tot ce se petrece acolo este pentru propria sa stare de bine și desfătare. Relaxarea aduce în mușchii săi tensionați și în toate segmentele corpului relaxare, ușurare, pace și lipsa stresurilor și a durerilor. Apoi au loc manevrele de body-to-body massage în care senzualitatea atinge maximul. Maseuza încântă acum prin senzualitatea ei, prin mișcările și atingerile ei senzuale, prin tehnicile prin care ea se focalizează asupra energiei erotice a oaspetelui. Oaspetele simte acum că toate așteptările sale au fost răsplătite și că va primi chiar mai mult decât se aștepta. Fără a primi vreun serviciu, energiile sale erotice și sexuale sunt trezite pe pe deplin și direcționate într-un sens ascendent. Această va face ca energiile trezite să hrănească alte structuri ale corpului, la diferite nivele și să nu se oprească la nivelul sexual.

Efectele speciale ale masajelor erotice asupra oaspeților sunt datorate complexității acestor masaje, iar șarmul lor vine din mai multe direcții. O femeie tânără și frumoasă, care te încântă prin armonia ei, prin energiile ei elevate și prin acțiunile ei pure este ceva pentru care merită să te reîntorci, din nou și din nou. Manevrele făcute în timpului masajului sunt adaptate nevoilor fiecărui oaspete și îmbunătățite în orice moment. Satisfacția resimțită de către oaspeți nu este o surpriză, atunci când toate aspectele benefice își aduc aportul în acest cadru special. Efectele terapeutice au și ele un cuvânt de spus și sunt o consecință a manevrelor aplicate acolo. Nu întotdeauna intenționate, dar întotdeauna întâmpinate cu bucurie, surpriză și încântare. Toate acestea determină valoarea ridicată a masajului tantric și erotic și constituie un motiv de răspândi mai departe vestea despre acest încă insuficient cunoscut mod de petrecere a timpului liber. De exemplu, saloanele tantrice din București care oferă masaje erotice bune își învață oaspeții că masajele lor sunt sinonimele plăcerii, terapiei, deliciilor și sănătății, toate aceste aspecte fiind nelipsite acolo.