Cele mai inspirate cadouri de Valentine`s Day pentru ea

cadouri

Desi in Romania exista deja o sarbatoare traditionala care celebreaza iubirea, Dragobetele de pe 24 Februarie, Valentine,s Day a fost importata din traditia occidentala alaturi de Halloween si a ajuns sa fie mai populara decat multe alte sarbatori. In mod traditional, cadourile care se fac de Valentine’s Day sunt fie o felicitare cu un mesaj de dragoste pentru persoana iubita, fie bomboane de ciocolata, fie flori. Doar ca odata cu trecerea anilor si gusturile lor s-au rafinat. Asa ca daca vrei sa-i faci o surpriza placuta, intra din timp pe borealy.ro

Idei de cadouri de Valentine’s pentru EA

Cand vine vorba de femei, niciodata n-ai cum sa dai gres cand vine vorba de bijuterii. Pe site, la categoria Cadouri Valentine,s Day gasesti o groaza de bijuterii. Cea mai dezirabila bijuterie pe care sa o oferi este un colier, urmat indeaproape de o perche de cercei, dar merg si pandativele, bratarile sau ceasurile.

Ca idee poti sa-i oferi un trandafir de aur. La propriu. Dovedeşte-i că ea este giuvaerul inimii tale, dăruindu-i un trandafir din aur care nu se va ofili niciodată, la fel ca iubirea voastră! Vorbim de un accesoriu minunat prin frumuseţea şi strălucirea sa. Trandafirul din aur întruchipează perfecţiunea, sufletul şi iubirea. Cea mai rafinată declaraţie de dragoste pe care i-o puteţi face femeii dragi, fără a rosti nici un cuvânt.

Trandafirul de aur este un cadou de o viaţă si este placat cu aur de 24 karate. Fiecare detaliu al acestei exuberante roze trădează migala specifică executării manuale. Trandafirul de aur este oferit într-o elegantă cutie de cadou roz, fiind aşezat pe un pat delicat din satin. Vorbim de un cadou de lux, simbol al celor mai frumoase intenţii şi sentimente, o floare pe măsura reginei inimii dumneavoastră!

O cutie de bijuterii in forma de inimoara si un pandativ elegant

Puteti sa oferiti un superb pandantiv şi o cutie de bijuterii în formă de inimă, demonstrându-i prin lux, formă şi culoare pasiunea şi dragostea ce i le purtaţi.

Cadoul este format dintr-o cutie de bijuterii în formă de inimă roşie, Friedrich, din piele ecologica, un pandantiv Red Heart by Borealy, alături de un delicat lănţişor din argint 925.

Cutia de bijuterii în formă de inimă îşi va dovedi negreşit utilitatea în rândul accesoriilor feminine. Cutia, de la renumitul brand german, Friedrich, este realizata in totalitate din piele ecologica.

Interiorul său este in aceeasi culoare ca si exteriorul, rosie, iar capacul este ideal pentru păstrarea cerceilor sau pandantivelor. Prin dimensiunile discrete, eleganţă şi formă, această casetă pentru bijuterii poate fi purtată de către posesoare în poşetă, păstrând în perfectă siguranţă cele mai îndrăgite bijuterii (se închide cu ajutorul unui fermoar roşu). În plus, atât forma de inimă, cât şi culoarea sa emană romantism, amintindu-i destinatarei acestui cadou, ori de câte ori se va folosi de această rafinată casetă, de grija, dragostea şi preocuparea dumneavoastră în a o face fericită.

Pandantivul ce însoţeşte această cutie de bijuterii reconfirmă valoarea şi frumuseţea unui cadou pe măsura celor mai iubite doamne şi domnişoare. Piatra de cristal în formă de inimă a fost tăiată manual dintr-un singur cristal, într-o multitudine de faţete ce converg către centrul său.

Lănţişorul de argint 925 ce însoţeşte pandantivul se remarcă, la rândul său, prin fineţe şi strălucirea discretă. Indiferent de vârstă sau stil, această fermecătoare bijuterie va fermeca femeia dragă sufletului dumneavoastră şi îi va evidenţia eleganţa alături de ţinute office, casual, de seară sau de zi.

Be the first to comment on "Cele mai inspirate cadouri de Valentine`s Day pentru ea"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*