Romanii adora brandurile celebre de pantofi sport

Chiar daca tara noastra nu este tocmai una dezvoltata economic, fiind chiar printre cele mai sarace tari din Uniunea Europeana (depasita doar de Bulgaria in acest top negativ, conform unor statistici), datele arata ca romanii sunt foarte atenti la capitolul moda. Astfel, ajuns sa cheltuiasca foarte multi bani pe imbracaminte si incaltaminte, sume foarte mari raportate la venituri, in comparatie cu alti europeni din tari ca Marea Britanie sau Germania.

Un capitol foarte important pentru romani este incaltamintea. Mai ales pe segmentul sport, acolo unde marcile de top sunt foarte respectate. Astfel, in magazinele de sport, marcile celebre ocupa un loc important si genereaza volume destul de mari. Unii ajung chiar sa comande online produse de incaltaminte sport de la magazine din strainatate, atunci cand nu gasesc pe piata locala modelele pe care si le doresc.

Sa ne gandim poate la adidas, nike sau puma romania, doar cateva dintre marcile foarte apreciate si mereu la moda, care se asociaza cu multi sportivi la nivel international. Produsele Puma sunt tot mai cautate de catre romani, branduri inregistrand o crestere foarte mare in tara noastra. Pantofii Puma pot fi cumparati din magazine de sport, dar si din magazine online romanesti – cel mai simplu mod prin care achizitionezi ceea ce vrei din cateva click-uri, la preturi minime.

Referindu-se la Puma, cei de la Ollie Gang Shop, magazin de profil, explica: „Stilul pe care il promoveaza in produsele pe care le creaza este orientat spre non-conformism si forward-thinking. Promotorul performantei si al unui lifestyle activ, Puma inoveaza prin atentia la detalii pentru a scoate produse care sa permita libertate in miscare, asemenea unei pume. Brandul sponsorizeaza multi sportivi de performanta iconici, printre care si cunoscutul atlet jamaican Usain Bolt”.

Brandul este astfel foarte important pentru consumatori, tocmai de aceea producatorii de incaltaminte il expun foarte evident, de obicei, pe articolele pe care le fabrica. Brandul promoveaza anumite valori, dar romanii sunt interesati in acelasi timp de calitatea ridicata pe care o promite marca si de modelele foarte cool lansate pe piata, in tendinta cu cele mai inovatoare tehnici de design. Sa nu uitam si partea de confort – tehnologia puncteaza decisiv si la acest capitol, caci pantofii sport modern trebuie sa fie usori, flexibili, sa permita piciorului sa respire si sa se simta cat mai bine pentru mers, alergat sau practicarea de sporturi.