Folie sticla full screen Samsung Galaxy A5 2017

Cel mai bun prieten al omului, dar cu siguranta si cel mai inteligent, este desigur telefonul mobil. Cu toate ca ne scapa din multe situatii, mai putin placute, dar ne si ajuta foarte mult, pe langa faptul ca putem tine legatura in permanenta si oriunde, cu cine dorim noi, nu prea ii acordam atentia deosebita de care are nevoie, si anume, aceea de a ii oferi o husa sau o folie de sticla. O folie de sticla nu costa o avere, in comparatie cu spargerea telefonului, care chiar poate costa foarte mult, deci cu siguranta cea mai buna alegere este folia de la Accesorio.ro, si la pret bun, dar si de o calitate foarte buna. Desi nu pare, o folie este foarte utila, mai ales in cazul micilor zgarieturi, cauzate purtarii in buzunar, sau chiar si a accidentelor nevoite, in care riscam sa spargem de multe ori ecranul telefonului.

Aceasta folie acopera in intregime display-ul telefonului, desi are marginile usor curbate si il protejeaza de lovituri, datorita sticlei securizate cu grad de rezistenta 9H. Nu iti face griji ca te poate incurca in folosirea touchul-ui, deoarece folia are o transparenta de 99,9%, iar aceasta devine aproape insesizabila si invizibila pe telefon. Este foarte usor de curatat, iar daca se intampla ceva cu ea, se poate inlocui foarte usor.

Spre deosebire de alte folii normale si obisnuite, aceasta are adeziv pe toata suprafata si astel se lipeste foarte usor, dar nici nu exista riscul de a se forma bule mici de aer pe ecranul telefonului. De cand mi-am cumparat Samsung Galaxy A5, il protejez numai cu acesta folie, pentru ca datorita dimensiunilor ei de 5D, acopera in intregime toata suprafata telefonului si nici nu a mai fost nevoie sa folosesc husa. Imi face placere ca am gasit husa special creata pentru acest model, la un pret bun, dar si atat de usor de achizionat, desi aceasta prezinta foarte multe beneficii asupra telefoanelor noastre.