Un aer conditionat ieftin si de calitate

aer conditionat

Vine vara iar si de data asta nu puteam sa mai las acest anotimp calduros sa ma prinda nepregatita. Ani la randul caldura din apartament imi daduse batai de cap, atat mie, cat si familiei mele. Am pus piciorul in prag si am tinut un consiului de familie. Le-am spus ca anul acesta trebuie sa facem un efort financiar si sa ne luam un aer conditionat. Am pus niste calcule pe hartie si suma pe care o puteam aloca acestui dispozitiv nu era prea mare. Mi-am pus mainile in cap si am inceput sa ma gandesc de unde pot sa mai iau bani.

Seara, m-a sunat o prietena si i-am spus ce problema am. Aceasta a zis sa ma linistesc si sa ii contactez pe cei de la firma Climatico, deoarece aveau super oferte. Nu am mai stat pe ganduri si am sunat, curioasa sa vad daca aveau ceva pe bugetul meu. Surprinzator, aveau! Persoana amabila de la Climatico mi-a oferit un aparat de aer conditionat Daikin la oferta si, culmea, care costa mai putin decat aveam noi alocat bugetul si se potrivea si cu spatiul meu de locuit. Am intrebat o multime de lucruri despre functii si alte detalii tehnice. Climatico mi-a oferita consiliere de exceptie. Atunci m-am hotarat ca asta este ceea ce cautam si ca trebuie sa profit cat mai repede de oferta. Am facut comanda si produsul mi-a fost livrat rapid la domiciliu. Si pentru ca mi-au mai ramas bani din buget, am profitat de faptul ca puteam apela, tot la Climatico, si pentru montaj autorizat.

De doua saptamani am un aparat de aer conditionat de calitate, deoarece Daikin este o firma recunoscuta pentru produsele exceptionale, dar si siguranta ca acesta va functiona perfect pe timpul verii pentru ca nu am chemat pe oricine sa il monteze, ci profesionistii de la Climatico care stiu sa faca o lucrare buna.

Be the first to comment on "Un aer conditionat ieftin si de calitate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*