Lorus – un ceas in care te poti incredere

ceas

Lorus a fost lansat pentru prima data in Europa in anul 1982, pentru a completa deja cunoscutele marci Seiko si Pulsar, acesta fiind un succes instantaneu oferind nu numai produse accesibile, ci si produse cu inalta calitate de design si tehnologie.

 

Profitand de angajamentele immense la progresul tehnologic realizate de Seiko Watch Corporation, Lorus poate oferi acum ceasuri Kinetc in colectia sa de produse, alaturi de toate functiile standard, cum ar fi cronografe solare, digitale, duo-display si alarme. Lorus a castigat popularitate si recunoastere puternica in intreaga lume, in special in randul cumparatorilor de ceasuri de mana care cauta prospetime de design, valori reale, fiabilitate si cel mai important calitate imbatabila la cele mai accesibile preturi.

 

Colectia cuprinde optiuni accesibile atat prin ceasuri barbatesti cat si prin ceasurile de dama, intr-o varietate de stiluri. Atat ceasurile digitale cat si cele analogice sunt disponibile acum la Ceasmania.ro.

 

Ceasmania.ro este cel mai popular magazine online de ceasuri originale, avand in stoc peste 1000 de modele de ceasuri barbati cat si ceasuri dama originale. Fiecare client beneficiaza de livrare rapida, extragarantie pentru ceasuri, posibilitate deschidere colet la livrare, preturi ieftine si puncte de fidelitate care pot fi transformate in vouchere de reduceri.

 

Fie ca iti doresti un ceas de mana elegant, casual sau sport, ai ajuns in locul potrivit. Acum ca dorinta sa nu iti ramana neimplinita poti cumpara orice ceas in 12 rate egale, la care dobanda va fi intotdeauna 0!

 

Be the first to comment on "Lorus – un ceas in care te poti incredere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*