De unde vine pofta de mancare a copiilor

mancare

-Il aduc sa manance la tine, imi spune sora mea cu nemultumire, nu pentru ca intre mine si baietelul ei este o relatie speciala, ci fiindca oricat s-ar stradui, de la ea manaca foarte putin si este cu gandul doar la joaca si dulciuri. Crede-ma i-am asezat haios mancarea in farfurie, sandvisului i-am facut gurita si ochisori, degeaba!

Sora imi este, dar fiindca il iubesc asa de mult pe Matei, nu-i voi spune sursa de unde am aflat mici secrete din bucatarie ca el sa vina zilnic la mine, sa avem secrete impreuna si sa ma roage sa-i spun povesti asa cum numai eu stiu. Comunitatea Sa Preparam Savuros transforma orice copil mofturos intr-unul mancacios si orice persoana stangace la bucatarie intr-o gospodina desavarsita.

Inainte de a veni in vizita, Matei o roaga pe mama lui sa formeze numarul meu si sa ne lase sa vorbim. Telefonic imi transmite el lista de bunatati pe care doreste sa le gaseasca pe masa, iar printre acestea se afla:

-delicioasa paine umpluta cu branza sau cu oua si carne

-conurile din paine

-trandafirasi cu mere si gem

-inimioare de placinta cu branza, cu mere si cu visine

-inghetata de casa in cupa comestibila.

Stabilim impreuna meniul dintre deliciile enumerate mai sus si ma apuc de treaba. Ingredinetele sunt sanatoase 100%, igiena domneste in bucataria mea, asa ca stiu ca el va avea parte de o hrana sanatoasa care merita toate eforturile din lume.

Oamenii dragi sunt din ce in ce mai atrasi de casa mea de cand folosesc trucuri de pe acest site si retete de la aceeasi sursa.

Cat el mananca eu povestesc cu sora mea la o bucata de prajitura curcubeu servita cu un ceai negru cu trandafiri, iasonie si flori de portocal. Gusturile, culorile si parfumurile ne deschid portile imparatiei fericirii.

Dupa ce manaca bine din farfurie urmeaza o repriza de joaca si de povesti, o plimbare prin parc sa o las libera pe sora mea sa lucreze. La intoarcere ii este din nou foame si pofta si mancam toti impreuna, iar la plecare solicita pachetelul lui de care are grija ca de ochii din cap.

Be the first to comment on "De unde vine pofta de mancare a copiilor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*