Planuri de distractie in anul 2018

La inceput de an, toti ne facem planuri, mai mult sau mai putin organizat. Uneori avem chiar obiective ferme, de obicei pe plan profesional sau cu privire la anumite obiceiuri precum „de anul asta, merg saptamanal la sala” sau „de anul asta, mananc mai sanatos in fiecare zi”.

Tot la inceput de an, ne gandim si la calatorii. Unde vom ajunge in anul nou? In tara, in strainatate? Inceputul de an este o perioada perfecta si pentru a face rezervari de cazare, dar si pentru a cumpara bilete de avion online. Poti profita de preturile inca mici, de ofertele pe perioada limitata.

Faci planuri de distractie pentru anul 2018? S-ar spune ca mai intai ne gandim la obiective coerente, prioritare, iar distractia este pe un plan inferior. Poate fi etic, normal, insa nu trebuie sa ne sufacam in griji si obiective profesionale si sa uitam cu totul de timpul liber petrecut in mod placut. Poate ca o avansare la locul de munca este prioritate, la fel si reamenajarea locuintei. Dar totul trebuie facut in mod echilibrat, fara a afecta starea de sanatate fizica si psihica. Iar pentru echilibru, ai nevoie si de relaxare si distractie, la pachet.

Asadar, planuri de distractie 2018? Putem include aici o calatorie. Dar totul trebuie legat de pasiunile tale. Spre exemplu, daca iti place mult sportul si esti fan Real Madrid, poti sa nu te rezumi doar la pariuri sportive online, ci sa mergi mai departe: sa planifici o excursie in Capitala Spaniei, sa iti vezi favoritii la un meci jucat chiar pe stadionul Santiago Bernabeu. Vei descoperi cat de puternica este senzatia cand pariezi in aplicatia de la casa de pariuri online direct in timp ce urmaresti live meciul (caci acum agentiile de profil permit pariuri live).

Tot ca capitolul distractie, iti poti planifica sa strangi bani pentru o consola de jocuri, la tine acasa – gen Xbox, Nintendo sau PlayStation. Sau, tot legat de calatorii, poate iti doresti sa vezi Formula 1 live sau sa calatoresti cu cortul prin tara.

La vara, poate vrei sa experimentezi scufundari, sa sari cu coarda elastica, sa te dai cu parapanta, sa practici sporturi pe apa ori cine stie ce alte provocari incadrate la sport extrem… Poti iti doresti ceva mai „cuminte”, de exemplu paintball, airsoft sau tir cu arcul. Orice ar fi, distractie sa fie. Dupa cum se poate observa, distratia „rimeaza” extrem de bine cu pasiunea. Unde este pasiune, este si distractie, cand faci ceea ce te pasioneaza.