La cumparat de cadouri

Nu știu cum sunt alții, dar mie facutul cumparaturilor îmi provoacă o plăcere deosebita. Și dacă îmi plac cumpărăturile, așa, ca proces general, cumparatul cadourilor îmi da o adevărata satisfactie.

Partea cea mai laborioasa și incitanta este provocata de etapa cautarilor, astfel încât prelungesc aceasta acțiune pentru a găsi ceva potrivit, vizionand cât mai multe oferte pe o tema prestabilita.

Aceasta pasiune de a alege produse potrivite este atât de mare, încât am ajuns, marturisesc cu multă satisfactie, sa le achizitionez și pe cele care sunt dorite de prietenele mele pentru a face cadouri.

Cred ca ați înțeles: am acum multă experiența în domeniu.

Dacă pana în trecutul nu foarte îndepărtat erau necesare eforturi considerabile de timp, și chiar fizice, pentru a te deplasa la cât mai multe magazine și parca totuși nu prea găseai produsul așa cum chiar ți-l doreai, astăzi, totul este infinit mai ușor prin dezvoltarea net-ului și aparitia magazinelor on-line.

De ce sa nu recunoaștem, și activitatea de import a bunurilor de larg consum a căpătat o dezvoltare uriașa, ceea ce îți da posibilitatea sa găsești ușor multe variante.

În ultimul timp, pentru domeniul cadourilor, am făcut o pasiune pentru… Ceasuri.

Și de ce nu?… Sunt obiecte mici, delicate, purtabile funcție de model, material, funcție de ținuta aleasa, în orice moment al zilei și la orice ocazie: școala, serviciu, sport, club, restaurant sau spectacol.

Astăzi, este de bon-ton sa ai cât mai multe modele pe care sa le tot schimbi, ca sa ai o aparitie fresh, noua și moderna, sa spargi tiparele și monotonia.

Alese cu grija, mai nou, înlocuiesc chiar clasicele bijuterii, mai ales la un stil minimalist, sofisticat.

Marturisesc ca lansandu-ma în cautarile de rigoare, atât pentru mine cât și pentru ceilalti membri ai familiei și prietemi, am avut o surpriza plăcută cautand Ceasuri dama (pentru ca sunt majoritatea destinatarilor…nu-i așa?) sa intru pe magazinul www.cadoulchic.ro unde chiar am găsit multe modele, extrem de interesante și la preturi foarte convenabile.

Aceleași pareri bune și pentru Ceasuri bărbați, unde te intampina o mulțime de modele, cu design modern și elegant.

Dar o mie de cuvinte nu îți pot reda frumusețea modelelor, care mai de care mai interesante, doar dacă intri chiar tu pe site sa le vezi. Fotografiile sunt destul de reușite, chiar dacă la câteva articole nu reușesc sa redea toată frumusețea ceasului. La fiecare model sunt precizate dimensiunile și caracteristicile principale. În orice caz, știi cu siguranța ce cumperi și nu vei fi dezamăgit.

Serviciul este corect și foarte bun. În cazul comenzilor transmise pe site ești contactat telefonic pentru confirmare și stabilirea exactă a detaliilor livrarii, care se face exclusiv prin curier. Același lucru la comenzile telefonice. Un mare avantaj, pentru mine cel puțin (care comand de obicei câteva ceasuri in acelasi timp), este faptul ca la valoarea de cel puțin 150 lei, transportul este gratuit.

Sigur, puteți intra și pe alte magazine, dar merita încercat cu certitudine și acesta.