De ce este mai avantajos sa joci la pariuri online si nu offline

Daca la inceput existau diverse temeri cu privire la legalitate, proceduri, securitate, servicii, impozitare in domeniul pariurilor sportive online, acum totul este clar si foarte simplu! Casele de pariuri de pe internet au deja experienta relevanta in contactul cu utilizatorii din Romania, iar piata locala s-a asezat si este pe drumul spre maturizare. Operatorii licentiati vor activa pe termen lung in tara noastra, conform licentelor pe care le-au primit, deci clientii pot avea incredere ca domeniul este unul sigur, cu perspective bune.

Inainte de a vorbi de avantaje ale pariurilor online, trebuie asadar sa clarificam un aspect: a juca la pariuri pe internet este la fel de sigur precum alternativa clasica, offline. Ba chiar mai mult, jocul in agentiile clasice se poate considera ca are riscuri: a pierde biletul zilei, a avea dificultati in managementul banilor cash…

La case de pariuri online, inainte de orice economisesti timp, caci nu stai niciodata la coada, in asteptare. Stim toti cat de valoros este timpul in ziua de astazi! Nu depinzi de programul agentiilor, pe internet singura grija este sa pariezi inainte de momentul de incepere a evenimentului sportiv care te intereseaza. De fapt, poti paria si in timpul meciurilor, daca vei colabora cu o casa de pariuri ce accepta pariuri live.

Cu siguranta ai parte de cele mai bune cote online, indiferent daca vrei sa pariezi pe fotbal, tenis sau rugby. Acest lucru este garantat de… numarul mare de agentii la care poti ajunge instant. In mediul offline, compararea cotelor intre agentii este extrem de dificila, mai ales ca lucrurile se schimba rapid. Online, din cateva click-uri navighezi de la o casa de pariuri la alta si alegi exact ceea ce te avantajeaza!

Concurenta mai aduce un lucru bun pentru utilizatori: agentiile de pariuri online fac totul posibil pentru a atrage atentia jucatorilor si ofera bonusuri de diverse tipuri, de la bonusuri de bun venit, pana la bonusuri de fidelizare. Exista chiar si cote marite si fel de fel de campanii promotionale. In unele cazuri, pariezi spre exemplu pe un meci al celor de la Barcelona, poate pe Messi marcator, iar bonus operatorul iti ofera rotiri gratuite in sectiunea de cazino.