Informatii utile despre transport funerar international

Serviciile de transport funerar sunt in general necesare in localitate sau intre localitati, insa pe distante relativ mici. Se intampla insa uneori ca decesul unei persoane sa survina atunci cand aceasta se afla la mare distanta, intr-o alta tara. Se impune asadar transport funerar international. Este vorba de fapt de repatriere decedat, procedura mai complexa care dincolo de logistica implica si birocatie.

„Cand aveti nevoie de serviciile de repatrieri decedati profesionalismul, experienta si promptitudinea noastra in domeniul repatrierii persoanelor decedate va asigura ca veti avea parte de un transport funerar international asa cum se cuvine, in conditii de igiena maxima. Putem sa va oferim repatrierea decedatilor de oriunde din Uniunea Europeana (inclusic Anglia si Irlanda) catre orice destinatie din Romania”, se mentioneaza pe site-ul unei firme de servicii funerare in Bucuresti ce ofera inclusiv astfel de servicii de repatriere decedati.

Un alt brand din domeniu promite de asemenea servicii care vor face lucrurile simple pentru familia indurerata: „Funerare Rainbow Dorobantu are in dotare atat pentru inmormantari locale cat si pentru trasnsport funerar international– repatriere decedati 4 autospeciale funerare astfel incat transportul persoanei trecute in nefiinta se efectueaza in cele mai exigente conditii atat din punct de vedere legal cat si igienic, sanitar si estetic pentru o ceremonie funerara. Funerare Rainbow Dorobantu va sta la dispozitie si cu 2 microbuze pentru transport persoane”.

Transportul funerar international se poate oferi atat in cazul in care este nevoie de repatriere decedati din Uniunea Europeana, cat si atunci cand decesul s-a consemnat in timp ce persoana respectiva era intr-un alt stat. Companiile de profil au experienta si parteneri internationali, astfel ca pot gasi rapid solutii variate.

Repatrierea decedatului se poate face prin transport pe cale aeriana sau prin transport pe cale rutiera – difera costurile, dar si viteza, timpul de indeplinire a misiunii. Demn de mentionat este ca orice firma profesionista din acest domeniu va oferi consultanta gratuita, astfel incat clientii sa poata cunoaste toate detaliile si sa aleaga mereu solutia pe care o considera a fi cea mai convenabila.

Detalii despre repatrieri: https://funerare-rainbow-dorobantu.ro/