Ceasul de mana – modalitatea prin care poate fi completata tinuta unui barbat

Atunci cand isi pregatesc tinuta pentru o iesire, indiferent de destinatie, femeile obisnuiesc sa aleaga diverse accesorii care le pun in valoare si mai bine imbracamintea si incaltamintea. Rezulta astfel o imagine si mai placuta, un aspect general care poate fi elegant, casual sau sport, in functie de context.

In cazul barbatilor, lucrurile stau destul de diferit. Nu prea se folosesc inele, bratari sau lanturi expuse in prim-plan. Lipsesc si posetele, deci practic tinuta unui barbat este mult mai simpla. Pentru un efect deosebit, in orice situatie, indiferent de alegerile vestimentare, se poate completa tinuta cu un accesoriu de mare efect: un ceas de mana.

Daca se doreste eleganta, se poate opta pentru modele clasice de ceasuri de mana, avand curele de piele sau bratari metalice, eventual cu efect auriu sau argintiu. Atentie, eleganta unui barbat nu trebuie asociata neaparat cu imaginea de costum, camasa si cravata. Se poate obtine eleganta si in alte moduri, o nota de prestigiu chiar si cand se aleg – cu mare grija la selectie – articole smart casual.

In concluzie, este bine ca orice barbat sa aiba cat mai multe ceasuri de mana, cat mai diferite, pe care sa le poata asocia in mod fericit diveselor tipuri de imbracaminte, in functie de fiecare situatie – iesiri de zi cu zi, serviciu, mall, evenimente de seara etc.

Desigur, a avea multe ceasuri poate fi costisitor, mai ales daca esti pasionat de a colectiona branduri de top. Exista insa si marci mai putin cunoscute, insa care produc ceasuri de mana de foarte buna calitate. Pana la urma, nu iti vei expune in prim-plan brandul ceasului, mai important este aspectul general, modul in care iti completeaza tinuta.

Pentru un bun raport calitate – pret se poate opta pentru shopping dintr-un magazin ceasuri online, de tip discounter. Cei de la PretzMic.ro sunt un bun exemplu, caci reusesc sa ofere o selectie de ceasuri foarte atractive, la preturi neasteptat de mici, in orice perioada a anului.