Pariurile live – emotii maxime, potentiale castiguri in serie

Dintre utilizatorii activi de internet, putini sunt probabil cei care sa nu fie la curent cu tema pariurilor online, chiar si daca nu ii preocupa in mod special. Si asta pentru ca subiectul a devenit foarte popular, iar reclamele operatorilor din domeniu apar pe foarte multe website-uri. Exista cadru legal, exista licente acordate (pe 10 ani!), exista deci o piata in sine, concurenta, clienti, taxe si impozite platite in mod corect catre bugetul statului.

Pariurile sportive (online sau offline) sunt jocuri de noroc care imbina distractia cu pasiunea pentru sport si… cu sansa de a castiga ceva bani. Evident, practic platesti pentru distractia in sine, iar castigul vine doar uneori. Partea buna este ca, daca te informezi bine si daca folosesti toate resursele la care ai acces pe internet, sansele de castig cresc considerabil. Poti urmari website-uri specializate care ofera zi de zi ponturi fotbal, precum si ponturi pentru evenimente din alte sporturi apreciate de romani.

Pentru emotii maxime, nu trebuie ratate optiunile de pariuri live la agentii licentiate. Mai exact, pariezi chiar in timp ce se desfasoara partida – nu doar pe soarta finala a meciului, ci si pe diverse evenimente din joc: cine inscrie urmatorul gol, cine are urmatorul corner, cine primeste urmatorul cartonas etc.

Evident, daca urmaresti meciul in direct, adrenalina este la cote maxime atunci cand pariezi live. Unele case de pariuri au dus aceasta optiune la nivel „extrem”: este cazul celor de la Unibet, care au o platforma foarte performanta, oferind pariuri cu adevarat live, validate rapid in caz de castig; daca ai noroc, poti rula banii castigati de mai multe ori pe durata unui meci si poti avea castiguri in serie!

Si mai bine este ca poti paria live de oriunde te-ai afla. Adica poti accesa platformele de joc si de pe tableta sau smartphone, chiar si cand urmaresti un meci din tribune! Te conectezi la joc la un cu totul alt nivel si te bucuri de distractie foarte intensa la pariuri sportive online. Atentie, indiferent pe ce sport sau competitie pariezi (de la Liga I la Champions League, de la fotbal la tenis sau rugby), trebuie selectate numai agentii de pariuri care au primit licenta in Romania din partea Oficiului National pentru Jocuri de Noroc.