Ora exacta in Romania, ora exacta in lume

ceasuri

Daca vrei sa stii ora exacta, in principiu o gasesti… pe computerul tau, in bara de start. Daca ai facut o setare si nu mai esti sigur de ora exacta sau daca vrei sa cunosti cat este ora intr-o alta tara, poti sa vizitezi un website de specialitate – www.oraexacta.net.

Site-ul de mai sus exista deja de foarte multi ani si este cunoscut de multi utilizatori din tara si din strainatate. Este util si romanilor care muncesc / traiesc peste hotare. Ora exacta in Romania poate fi de interes si in momentele in care se schimba ora – la final de martie si la final de octombrie.

Cand ne mai intereseaza ora exacta? Cand ne grabim, cand avem un eveniment important, cand trebuie sa „prindem” un tren. De asemenea, de Revelion si de… Black Friday ­čÖé Asadar, uneori avem nevoie sa fim punctuali, in alte cazuri vrem sa marcam anumite momente, iar in „vinerea” din noiembrie incercam sa prindem startul la cele mai mare reduceri din an.

” Oamenii au inceput sa masoare timpul relativ recent in lunga noastra istorie. Dorinta de a ne sincroniza activitatile a aparut acum 5-6000 ani cand stramosii nostri nomazi au inceput sa se stabilizeze in vetre. De-a lungul secolelor, oamenii au inventat tot felul de metode creative pentru a masura timpul, de la cele mai elementare cadrane solare, pana la ceasurile atomice pe baza de cesiu din ziua de astazi”, se precizeaza pe www.oraexacta.net.

Despre timp si despre masurarea timpului gasiti o multime de informatii pe internet. Din pacate, timp nu gasiti de vanzare nici la mall si nici in magazinele online…

Be the first to comment on "Ora exacta in Romania, ora exacta in lume"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*